• side

Retningslinjer for personlig verneutstyr

Vi Ningbo Jumbo Medical Instruments Co., Ltd. er en ledende produsent og den største eksportøren av medisinsk utstyr til PPE-produktene i Kina.tilbyr ansiktsmaske, ansiktsskjerm, hurtigtestsett, sprøyte, nitril/latex/PVC-hansker, vernebriller, Oxygea-konsentrator, verneklær, engangsisolasjon/kirurgisk kappe, dyreprodukter og mer.

I 2020, ettersom pandemien med koronavirussykdommen (COVID-19) utviklet seg, økte antallet tilfeller blant helsepersonell på sykehus.Siden vaksiner fortsatt ble utviklet, var den mest effektive måten å beskytte sykehuspersonalet på å utstyre dem med sterk kunnskap og ferdigheter innen infeksjonsforebygging og -kontroll (IPC) praksis.

Bruk av personlig verneutstyr

Eksperter var enige om at det var viktigst å ha PPE som beskytter slimhinnene – munn, nese og øyne – mot forurensede dråper og væsker.Gitt at hender er kjent for å overføre patogener til andre deler av kroppen, så vel som til andre individer, er håndhygiene og hansker avgjørende, både for å beskytte helsearbeideren og for å forhindre overføring til andre.Ansiktsdeksel, beskyttende fottøy, kjoler eller kjeledresser og hodedeksel ble også ansett som avgjørende for å forhindre overføring til helsepersonell.

Fordelene av PPE avhenger ikke bare av valg av PPE, men også overholdelse av protokollen for bruk av utstyret.
PPE er den mest synlige kontrollen som brukes for å forhindre overføring, den er bare effektiv hvis den brukes sammen med andre kontroller, inkludert fasiliteter for barrierepleie og arbeidsorganisering, vann og sanitær, håndhygiene og avfallshåndtering.

lsolasjon kjole

Beskrivelse

Isolasjonskjoler er laget av ikke-vevd stoff med fim for å gi isolasjon og beskyttelse under eritiske tider"og er egnet for essensiell isolasjon fra påvirkningen av smittsomme virus. Disse komfortable, lette og pustende kjolene gir god isolasjon uten overoppheting.

størrelse og fargealternativer

Ett stykke lsolasjonskjole

Størrelse: SMXLXXLXXXL

Farge: Hvit

Vekt: 40gsm 45gsm 50gsm 55gsm 60gsm 65gsm

Egenskaper

Sikker beskyttelse

Anti-væske, Anti-alkohol, Anti-blod, Anti-statisk

Varig

Miljøvennlig, praktisk, komfortabel, lett og pustende

Rivebestandig

e23c4ef1ebe9029d8561a81b21a3b7a

Stil

Med hette

Glidelås foran

Med eller uten klaff

Enkeltlags eller dobbeltlags klaff

Med eller uten selvklebende klistremerke på klaffen

Håndledd/ankler/midje med strikk


Innleggstid: Jul-11-2022

  • Tidligere:
  • Neste:

  •